İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOKATKÖY MAH. GÜRKAN SOKAK NO 15 İÇ KAPI NO 1 BEYKOZ / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yerleşmesine katkıda bulunmayı; onları bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, sorgulayan, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, maddi ve manevi problemlere karşı çözüm üretebilen, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen bireyler olarak yetiştirme idealini taşımaktayız.
Misyon
Üniversitelerimizi en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek; İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmek ve toplumun maddi ve manevi kalkınmasında aktif rol oynamak misyonunu gözetmekteyiz.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Arapça, İngilizce
Ulaşım
-Toplu taşıma araçları ile Beykoz otobüslerinin son durakları olan ÇifteÇınarlar durağında inilebilir. 15, 15F, 15BK, 121A vb. İETT otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz öğrencileri için özel servis imkanı vardır.
Tokatköy
İl merkezine 35 km İlçe merkezine 4 km
Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futsal, Okçuluk, Masa Tenisi
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, MEB ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMALARI